Spela monopol

Hej alla som hänger hos Buskspelinorr.nu! Jag tänkte att dela med mig av mina tankar kring sällskapsspel och varför man bör tävla och inte tävla i just sällskapsspel. Vi glider också in i lite sidesår och pratar inte bara om sällskapsspel i detta inlägg. Men först skall jag presentera mig själv. Jag heter David Nilsson och snubbla över buskespelinorr.nu av en happening. Jag arbetar med sajten www.låna10000.com och letade efter en bra wordpress sajt och fann denna. Jag fastna dock mer för innehållet än hemsidan. På min skola i Norrköping brukade vi nämligen tävla mycket i sällskapsspel. Det var mycket blod och tårar under dessa spel. Mitt favorit spel där jag också var bäst var och är Monopol. Det kan också vara en anledning till min till viss del dåliga skrivkunskaper. Det blev alldeles för mycket Monopol i grundskolan.

När man spelar Monopol upptäcker man människor goda och hemska egenskaper. Man har tidigare under dagen pratat om vilka svin till kapitalister de finns i världen. De är bara utefter sig själva och vill tjäna pengar. Världen hade varit mycket bättre om alla ville dela med sig av pengar. Folk skall slippa att låna pengar med hjälp av snabblån osv. När samma människa sitter med några hus i monopol blir personen värre än värsta kapitalisten själv. Denna vägrar att ge rabbat för att stanna en natt som man måste i spelet. Om spelaren vill fortsätta spela måste den belåna sig och kommer in i en ond cirkel. Han njuter inte av spelet och försöker bara hålla sig levande och kvar i spelet. De finns ingen som helst tanke på att dela med sig. Det kommer att bli tårar och bråk av denna anledning

slutsats

Se till att spela på skoj och bli inte en ond kapitalist. Ett spel är ändå bara ett spel oavsett om det är en tävling. Det är inte värt att skaffa sig ovänner och göra andra människor ledsna bara för att vinna ett “löjligt spel”. Jag önskar er alla, ett lycka till med nästa Monopol omgång!

monopol pengar