Sponsorer

Det kostar en hel del att hålla igång en hemsida på internet. Våra event och sällskapsspel kostar också pengar att hålla igång. Vi är därför både glada och stolta att vi har nedanstående sponsorer!

Rolexpartners

Det är många människor som behöver ett smslån eller snabblån några gånger i livet. De kan vara för oförutsägbara händelser som att bilen krånglar och behöver lagas. Man ansöker om ett snabblån hos några långivare och får en summa utbetalt. Problemet är att man får flera UC tagningar på sig. Det kan därefter bli svårt att få ett vanligt bostadslån eller andra lån. Det är därför bättre med ett snabblån utan UC. När låneförmedlaren använder sig av andra upplysningsföretag än UC ser inte bankerna dessa kredit upplysningar på personen. Det är här ingenuc.se kommer in i bilden. Vi har gått igenom alla snabblån i Sverige och listar endast långivare utan UC. De gör att nästa gång personen behöver ett bostadslån eller annat lån kommer sannolikheten för godkännade vara större. 

Vi sponsrar buskspelinorr.nu för att vi älskar sällskapsspel och tycker världen hade varit en bättre plats med mer sällskapspel i vardagen!

– David, ansvarig för sponsring på Ingenuc.se